Armbanden

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Armbanden - Juwelen armbanden voor speciale gelegenheden

 

Op zoek naar een chique armband? Dan bent u bij Stockx-Davids.nl aan het juiste adres, in ons assortiment zitten vele armbanden die gedragen kunnen worden tijdens speciale gelegenheden. Het assortiment bestaat uit  Buddha To Buddha armbanden, diamanten armbanden, gouden armbanden en zilveren armbanden. De armbanden die u op Stockx-Davids.nl ziet zijn wat meer gericht op  de hogere prijsklasse, dit om een hogere exclusiviteit te garanderen. Wanneer u met een armband van Stockx-Davids draagt zult u niet snel iemand tegen komen die hetzelfde sieraad draagt. 

De verschillende stijlen armbanden binnen het assortiment van Stockx-Davids.nl zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een armband tussen zit die aanspreekt. Alle armbanden stralen klasse en exclusiviteit uit. 

Het selecteren van de juiste armband

Op deze pagina kunt u in het linkerkolom specificaties selecteren zoals de materiaalkleur, materialen, lengte, geslacht, gehalte en de type steen. Hierdoor kunt u binnen enkele klikken de armband vinden die u het beste schikt. Hierdoor hoeft u niet alle pagina's af te gaan en krijgt u snel een overzicht van de armbanden met de door u geselecteerde specificaties. Mocht er dan toch wat onduidelijk zijn dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Dit kan via het telefoonnummer 0492-525773 of via de live chat. Wanneer u gebruik maakt van de live chat service komt u direct in contact met onze Diamantair. Hij kan antwoord geven op al uw vragen.

Online een armband bestellen

Een chique armband bestelt u makkelijk en betrouwbaar bij Stockx-Davids.nl. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring als juwelier en diamantair en hierdoor hebben we een heel exclusief assortiment armbanden kunnen maken. 

Wat zijn de voordelen wanneer u uw armband bij Stockx-Davids.nl besteld?

 • Gratis verzekerde verzende van de door u bestelde armband
 • U kunt gebruik maken van onze live chat service waarbij u in contact komt met onze Diamantair zodat u direct geholpen kunt worden
 • Grote collectie armbanden met veel verschillende stijlen
 • De door u bestelde sieraad wordt verpakt in een luxe cadeauverpakking
 • Veilig en makkelijk bestelsysteem zodat u zeker bent dat alles goed doorkomt

De trouwringen aan huis service van Stockx-Davids.nl is nu beschikbaar! Meer info


Vertrouwd online kopen

 • Juweliers diamantairs sinds 1904
 • Telefonisch contact: 0492-525773
 • Gratis  verzending!

Veilig online betalen:

veilig betalen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Wilt u als eerste onze aanbiedingen in uw inbox ontvangen? Laat dan hier uw e-mailadres achter.