Colliers

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Ga voor kwaliteit, klasse en stijl met de Stockx-Davids colliers

Colliers zijn sieraden die altijd in de modetrends terugkomen. Zo zijn colliers niet alleen stijlvol, maar bieden deze sieraden ook een gemakkelijke manier om uw outfit net dat beetje extra te geven. En omdat colliers een subtiele en stijlvolle uitstraling hebben, passen deze veelzijdige sieraden bij iedere outfit, stijl en smaak.

 

Stockx-Davids colliers: alleen de beste materialen

Stockx-Davids colliers worden alleen vervaardigd uit de beste materialen, die afkomstig zijn van de beste juweliers en diamantairs. Zo weet u bij Stockx-Davids zeker dat u Stockx-Davids colliers koopt waar u vele jaren plezier van kunt hebben, zonder dat uw sieraad de glans verliest of niet meer hetzelfde oogt als voorheen. En omdat onze Stockx-Davids colliers stuk voor stuk een tijdloze uitstraling hebben, kunt u de sieraden ook nog over twintig jaar met veel plezier dragen.

 

Stockx-Davids colliers worden vervaardigd uit de materialen bicolour, bruinzilver, ebbenhout, geelgoud, goud, roségoud, rosézilver, witgoud en zilver. Zo gaat Stockx-Davids verder dan het standaard aanbod van gouden, roségouden en witgouden sieraden, want u kunt in onze webshop ook kiezen voor materialen als ebbenhout en bruinzilver.

 

Voor iedere stijl, smaak en uitstraling

Iedere vrouw heeft een andere stijl, smaak en uitstraling. Zo vindt de ene vrouw gouden sieraden het einde, terwijl de andere vrouw liever roségouden of zilveren sieraden draagt. Omdat Stockx-Davids begrijpt dat niet iedere vrouw dezelfde sieraden mooi vindt, vindt u in onze webshop niet alleen verschillende materialen, maar ook verschillende materiaalkleuren. Zo kunt u bij het aanschaffen van kwalitatief hoogwaardige Stockx-Davids colliers kiezen voor materiaalkleuren als bruin, geel, rosé, wit en zwart en is er voor iedere stijl, iedere smaak en iedere uitstraling wel een perfect sieraad te vinden in het grote aanbod Stockx-Davids colliers.

 

Bestel uw favoriete Stockx-Davids colliers eenvoudig online

Waar u voorheen naar de fysieke winkel van Stockx-Davids in Helmond moest reizen om de kwalitatief hoogwaardige Stockx-Davids colliers aan te schaffen, kunt u uw favoriete sieraden nu ook aanschaffen in deze webwinkel. De Stockx-Davids colliers in het aanbod van de webwinkel zijn uiteraard van dezelfde kwaliteit als de sieraden in onze fysieke winkel, dus ook in de webwinkel weet u zeker dat u de beste kwaliteit aanschaft.

 

Door in onze webwinkel te winkelen, kunt u profiteren van een groot aanbod van de beste sieraden zonder dat u de deur uit hoeft om naar een juwelier te gaan. En omdat al uw aankopen gratis thuisbezorgd worden, hoeft u niet op extra kosten te rekenen bij het online bestellen van Stockx-Davids colliers. 

De trouwringen aan huis service van Stockx-Davids.nl is nu beschikbaar! Meer info


Vertrouwd online kopen

 • Juweliers diamantairs sinds 1904
 • Telefonisch contact: 0492-525773
 • Gratis  verzending!

Veilig online betalen:

veilig betalen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Wilt u als eerste onze aanbiedingen in uw inbox ontvangen? Laat dan hier uw e-mailadres achter.