Levertijd

Bij alle sieraden en juwelen op Stockx-Davids.nl staat een indicatieve levertijd vermeld voor Nederlandse verzendadressen. De levertijd is gebaseerd op het gemiddeld aantal werkdagen dat de levering doorgaans in beslag neemt.

Juwelier Stockx-Davids heeft van alle producten op Stockx-Davids.nl nauwelijks tot geen voorraad. Stockx-Davids levert direct uit de voorraad van de grossier, waardoor de levering spoedig zal verlopen. Nadat u een bestelling heeft geplaats op onze site nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u op de hoogte te brengen van de levertijd. Wilt u de precieze levertijd van een sieraad weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Het kan ook voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden, uw bestelling later wordt verzonden dan op de website staat vermeld. U zult tijdig over vertragingen op de hoogte worden gebracht.

Levertijd Verzending naar adressen in België of elders in Europa

Voor levering naar adressen in België of andere landen binnen de EU, moet u rekening houden met een verlengde overkomstduur van uw pakket. Dit is nog afgezien van het feit dat bankoverschrijvingen pas later op onze rekening verschijnen.

Aanvullende informatie over de levertijd

De levertijden vermeld bij de producten zijn op basis van online betaling via iDeal of creditcard. Wanneer u bij betaling kiest voor handmatige overschrijving zal de levertijd met één tot twee werkdagen worden verlengd, afhankelijk van de tijd die de overschrijving in beslag neemt. Wij verzenden uw bestelling zodra onze bank uw betaling heeft bevestigd.

De trouwringen aan huis service van Stockx-Davids.nl is nu beschikbaar! Meer info


Vertrouwd online kopen

  • Juweliers diamantairs sinds 1904
  • Telefonisch contact: 0492-525773
  • Gratis  verzending!

Veilig online betalen:

veilig betalen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Wilt u als eerste onze aanbiedingen in uw inbox ontvangen? Laat dan hier uw e-mailadres achter.