Ringen

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Ringen - Ring online bestellen

 

Een ring heeft iets symbolisch in het leven, een ring wordt gebruikt om een geliefde een speciaal gevoel te geven. Dit is al eeuwen zo en dat zal nog wel even blijven. Een ring koop je voor het leven, of het nu voor jezelf is of voor iemand anders. Geen enkel ander accessoire is zo krachtig al een ring. Daarom vindt u bij Stockx-Davids enkel ringen van top kwaliteit. Een ring die u bij Stockx-Davids koopt zal tientallen jaren gebruikt worden, het ontwerp en de kwaliteit van de ring zijn tijdloos.

Groot assortiment top kwaliteit ringen

De materialen die gebruikt worden binnen het assortiment van Stockx-Davids lopen uiteen van goud, witgoud tot diamanten. De verschillende ontwerpen zorgen voor een divers assortiment waarbij iedereen de juiste ring kan vinden. Ontwerpen lopen van klassiek en chique tot modern en eenvoudig. 

De verschillende ringen binnen het assortiment van Stockx-Davids.nl zijn onder te verdelen in:

 

Het selecteren van de juiste ring

Op deze pagina kunt u makkelijk uw voorkeuren selecteren, dit kunt u doen in het linker kolom. Daar kunt u een kiezen tussen verschillende soorten ringen, de prijsklasse, materiaalkleuren, materialen, geslacht, gehalte en type steen. Wanneer u iets selecteert zal op de pagina de ringen tevoorschijn komen die bij uw voorkeuren horen.

Mocht u toch nog vragen hebben over een ring dan staan wij altijd klaar om u te helpen. Stockx-Davids heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de juwelen- en diamantenbranche. Wij kunnen al uw vragen over de ringen op deze pagina beantwoorden. Wanneer u vragen heeft kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk helpen.

De trouwringen aan huis service van Stockx-Davids.nl is nu beschikbaar! Meer info


Vertrouwd online kopen

 • Juweliers diamantairs sinds 1904
 • Telefonisch contact: 0492-525773
 • Gratis  verzending!

Veilig online betalen:

veilig betalen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Wilt u als eerste onze aanbiedingen in uw inbox ontvangen? Laat dan hier uw e-mailadres achter.