Alliance ringen

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Alliance ringen - Voor trouwringen, verlovingsringen en relatieringen

Een ring voor uw geliefde moet zorgvuldig uit worden gekozen. Zo'n ring moet de liefde of vriendschap tussen jullie bestempelen. Met Alliance ringen laat u de buitenwereld zien hoe sterk de verbondenheid tussen jullie is. Het assortiment van Alliance ringen is heel divers waardoor er voor iedereen de juiste Allicance ring tussen zit. 

De materialen van het Alliance assortiment bij Stockx-David zijn wit- en geelgouden ringen met diamanten. Het gehalte van de ringen varieren tussen 14 en 18 karaat. De Alliance ringen zijn strak en elegant met mooie diamanten. Hierdoor heeft u een chique Alliance trouwring of relatiering. De ringen hebben geen opvallende vormen waardoor de ring er heel klassiek uitziet. 

Onlline uw Alliance ring bestellen

Een Alliance ring bestellen doet u veilig en betrouwbaar bij Stockx-Davids.nl. Wij zijn een officieel verkooppunt van Alliance ringen en zitten al meer dan 100 jaar in deze branche. In die tijd hebben wij goede banden onderhouden met grote merken die  Alliance ringen leveren. Daardoor kunnen wij u volledig informeren over de Alliance ringen die op Stockx-Davids.nl te vinden zijn. 

Mocht u nog vragen hebben over de Alliance ringen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u dan helpen met het beantwoorden van uw vragen over de Alliance ringen. Onze medewerkers hebben jaren ervaring met deze ringen en kunnen u met al uw vragen helpen. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste Alliance ring.

De trouwringen aan huis service van Stockx-Davids.nl is nu beschikbaar! Meer info


Vertrouwd online kopen

  • Juweliers diamantairs sinds 1904
  • Telefonisch contact: 0492-525773
  • Gratis  verzending!

Veilig online betalen:

veilig betalen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Wilt u als eerste onze aanbiedingen in uw inbox ontvangen? Laat dan hier uw e-mailadres achter.