Hoe werkt het?

De Membersale van Stockx-Davids is alleen voor aangemelde leden. Zij kunnen op deze pagina een bestelling plaatsen. Zodra wij een aanbieding voor u hebben, wordt u per e-mail op de hoogte gebracht om een kijkje te nemen op de website.
De aanbiedingen in de Stockx-Davids Membersale staan slechts voor een beperkte periode online. Dit kan enkele dagen zijn, maar ook enkele weken. Daarna verdwijnen ze en zullen ze ook niet meer terugkomen. Na afloop van de Membersale is er geen mogelijkheid meer om de artikelen te bestellen.

Exclusief voordeel

De aanbiedingen in de Membersale van Stockx-Davids zijn altijd voordelig. Het kunnen sieraden zijn die tijdelijk in dit gesloten deel van de site verschijnen. Elke keer zal het weer een verrassing zijn wat wij u aanbieden. Het enige dat zeker is: het is goedkoper dan in de winkels.
De sieraden zijn nieuw en worden geleverd onder normale condities, zoals originele verpakkingen en eventuele fabrieksgaranties. Het kan zijn dat er voor een Membersale aangepaste algemene voorwaarden gelden, dit wordt tijdig kenbaar gemaakt.

De trouwringen aan huis service van Stockx-Davids.nl is nu beschikbaar! Meer info


Vertrouwd online kopen

  • Juweliers diamantairs sinds 1904
  • Telefonisch contact: 0492-525773
  • Gratis  verzending!

Veilig online betalen:

veilig betalen

Abonneer u op de nieuwsbrief

Wilt u als eerste onze aanbiedingen in uw inbox ontvangen? Laat dan hier uw e-mailadres achter.